Goed om te weten

De gidsen van de wandeling voor Vroege Vogels verwelkomen u graag op hun maandelijkse tocht door de duinen. De wandelingen gaan altijd door, tenzij het ijzelt of met dreigend zwaar onweer. Van te voren aanmelden is niet nodig, maar er gelden wel enkele voorwaarden.

De wandeling voor Vroege Vogels – het thema van de wandeling is niet noodzakelijk vogels – wordt begeleid door de deskundige gidsen: Kees Langeveld, Clarence Wever en/of Huib Koel. Wanneer u meeloopt, doet u dit volledig op eigen risico. De wandelingen zijn gratis, maar u moet wel beschikken over een geldig toegangsbewijs voor het gebied. Deze zijn te koop bij de automaat bij start van de wandeling. Bij een grote opkomst worden er meerdere groepen gemaakt.

Goed schoeisel is aanbevolen en op de weersverwachting afgestemde kleding. Enige conditie is vereist, een flesje water bij de hand werkt soms dorstlessend.

Op een februari-zondagochtend door de Van Limburg Stirum vallei.

Wanneer u met een groep van 8 personen of meer wilt deelnemen aan deze wandeling, dan is een aparte afspraak gewenst.
Wilt u een gids inhuren voor een privé groepswandeling door de duinen, op een ander tijdstip, of door een ander gebied? Dat kan. Kijk dan op de website van verKennemerland (www.verkennemerland.nl).

Tenzij anders vermeld zijn alle foto’s gemaakt door Hans Cornet. Hans is al jaren vaste deelnemer aan de Vroege Vogels Wandeling.